Design on Stock

JP: “Waarom wij voor Design on Stock hebben gekozen binnen ons assortiment? Nederlands fabricaat én Nederlands ontwerp met een saus van Hollandse nuchterheid. Dat ziet u ook terug in de prijs en kwaliteit, die zijn goed met elkaar in verhouding. Daarom krijgen alle meubels een kwaliteitsstempel: Made in Holland’. De toppers van dit merk staan in de shop, maar uiteraard is de hele collectie leverbaar . Ik raad u aan naar de winkel te komen om het ook te bewonderen met ander interieur, tafels en wandkasten erbij geplaatst. Dat geeft een goed beeld. ‘

Aikon Lounge

De Aikon Lounge is een doorontwikkeling van Aikon, die zich door zijn comfortabele look en royale zitvlakken uitstekend leent voor een lounge uitvoering. Dit gevoel wordt versterkt doordat de brede arm doorloopt in de rug en doordat de zitting vlak is. Door naar eigen wens rug- en sierkussens te plaatsen in verschillende breedtes en kleuren, kunt u kiezen of u wilt zitten, loungen of slapen. Grote keuze in stoffen en leersoorten en maten. Ontwerp: Marike Andeweg

JP: “Dit is mijn persoonlijke favoriet, een lekkere hangbank waar u met het hele gezin op kunt vertoeven en overdag als ‘day-bed’ kunt gebruiken”.

Bloq

Hij doet zijn naam eer aan. Een bank zonder losse kussens, waardoor hij er altijd hetzelfde uitziet en iets steviger zit. U zult niet zien dat iemand erin heeft gezeten. Strak en sereen. Grote keuze in stoffen en leersoorten en maten.

Cascade

De ultieme royale bank om heerlijk in neer te ploffen. Tom Dissel heeft het luxueuze gevoel van het model benadrukt door de wat lossere stoffering en de schuine rug, die beide een uitnodigend effect geven.

JP: “De losse kussens zijn precies aansluitend aan elkaar, het is een ultieme mix tussen een lounge en strakke bank. Het leuke van deze bank is, hij lijkt gebouwd op een soort plateau. U zweeft als het ware.”