Indera

Snooze

Een atypische ligbank. Zijn luchtige lichte ontwerp is revolutionair in de wereld van ‘zware mechanische’ banken. Een actieve zit als ook het comfortabele relaxen is nu mogelijk binnen een fris en tijdloos bank ontwerp. Met één druk op de knop verandert de bank in een snooze-stand: dat betekent heerlijk ‘snoezelen’.

JP: ‘Binnenkort verwachten we de Snooze, de allereerste elektrische bank in de winkel. Dat is wel bijzonder, want normaal zie je dat terug bij bedden of stoelen. Het mooie is: u ziet het er niet aan af. U kunt een gedeelte wegdraaien, het voetengedeelte brengen tot een aangename bolling. Dit alles in een mooi design. Check onze PRACHT plekken, speciaal gecreëerd voor u in de winkel, om te proefzitten en genieten van comfort.’

Fauve

De Fauve staat voor een tijdloos modulair sofa systeem met ultiem zitcomfort en innovatieve kenmerken zoals de verborgen hoofdsteun. Door de flexibele arm- en zitmogelijkheden en comfortabele hoek en lounge optie is de Fauve eindeloos verstelbaar.

Jean-Pierre: “Kenmerkend voor de Fauve is het gietijzeren onderstel, waardoor de bank wel lijkt te zweven. Al met al een erg mooie bank, ik kan het niet anders zeggen.”