Samsung

  Met grensverleggende beeldkwaliteit en een gebruiksvriendelijk ontwerp breekt de Qled met alle conventies. Daarnaast biedt Samsung een stijlvol design. Bij PRACHT, zijn wij liefhebber van de Qled tv’s van Samsung. Daarom hebben we bijna alle series in de winkel, zoals alle formaten van de ‘Frame’, maar ook de 8K televisie. Een 8K TV heeft een schermresolutie van 7680 x 4320 pixels. Dat is dus viermaal zo scherp als een 4K Ultra HD TV (3840 x 2160 pixels). En 16 keer scherper dan een Full HD TV, die 1920 x 1080 pixels biedt. De verschillen in beeldkwaliteit zijn dus erg groot. Vooral wanneer u net gewend bent aan een 4K televisie, dan ervaart u met een 8K UHD TV nog scherpere beelden en ziet u alle details.

Om deze 8K weergave mogelijk te maken zijn Qled TV’s en Oled TV’s ontwikkeld. Deze schermen bieden een verbeterde kleurweergave en hoger contrast. In combinatie met High Dynamic Range (HDR) worden kleuren nog realistischer weergegeven. Het doel van een 8K TV is de realiteit evenaren. Elke tint is zichtbaar, de kleinste details, u mist geen haartje van uw favoriete film-ster.

THE FRAME – ‘ON’ een televisie, ‘OFF’ een schilderij

Samsung The Frame is een serie stijlvolle televisies. Of wacht, zijn het toch schilderijen? U ziet door de Art Modus nooit een zwart scherm in de kamer, maar altijd 1 van de 100 beschikbare kunstwerken. Door deze kunstzinnige innovatie past The Frame naadloos in uw interieur. U kunt zelf kiezen ‘hoe’ hij eruitziet, en welk kunstwerk het beeldscherm vertoont. Deze lifestyle tv’s beschikken over de Art Modus, waarmee u uit de honderden beschikbare kunstwerken kiest en deze laat zien op het scherm. Dit kan zelfs elke 20 minuten wijzigen!

Bij The Frame televisies horen verschillende lijsten die u zelf kunt uitkiezen. Van 75 inch tot aan 32 inch, om maar een paar maten te noemen. PRACHT demonstreert verschillende modellen in de winkel en adviseert hierin graag. Met de No Gap muurbeugel hangt u de tv op aan de muur als een schilderij. Met het QLED scherm geven deze televisies een hoge helderheid en een indrukwekkende kleurweergave.

De Samsung The Frame.

U ervaart het scherm van The Frame niet als televisieapparaat. Het past in uw inrichting, want het oogt als een schilderij. Het scherm van deze QLED-televisie is uitgerust met Quantum Dots. Hierdoor produceert hij naast scherpe en heldere beelden ook een kleurvolume van 100%, waardoor alle subtiele tinten duidelijk zichtbaar zijn. Dankzij de One Connect Box en de Invisible Cable sluit u de tv via 1 transparante kabel aan op het stopcontact en uw apparaten. In combinatie met het platte ontwerp, de stijlvolle lijst en de No Gap muurbeugel hangt de tv als een schilderij aan de muur. U ziet door de Art Modus nooit een zwart scherm in de kamer, maar altijd 1 van de 100 beschikbare kunstwerken. Door de Apple TV integratie bekijkt u alle films en series in uw iTunes bibliotheek. Of stream via AirPlay 2 video’s van uw iPhone, iPad of Mac naar de tv.

Maten en prijzen van The Frame
Samsung The Frame 32 inch
Samsung The Frame 43 inch
Samsung The Frame 50 inch
Samsung The Frame 55 inch
Samsung The Frame 65 inch
Samsung The Frame 75 inch

Alle met gratis lijst, ophangbeugel  en one connect box. En nu ook met gratis thuisbezorgen en installeren.
Alle frames krijgt u met 20 gratis afbeeldingen en tot 1200 betaalde afbeeldingen als art work