Sony

De Oled’s van Sony geven levensechte beelden op hun schermen door. Zie realistische kleuren en ontdek de details in diepe schaduwen en heldere tinten. Met de Pixel Contrast Booster worden kleur en contrast in heldere gebieden verbeterd, zodat u kunt genieten van scènes vol levensechte kleurschakeringen en tinten, meer diepte, fijne textuur en het diepzwarte contrast dat alleen Oled u kan bieden. Daarnaast hebben de toestellen ook een verbazingwekkend mooi geluid.

Het geluid van conventionele tv’s met een speaker onder het scherm loopt vaak niet synchroon met het beeld. Onze Acoustic Surface Audio maakt van het scherm ook meteen de speaker. Een innovatieve actuator achter het scherm vibreert onopvallend om geluid te produceren vanaf het gedeelte van het scherm waar het daadwerkelijk vandaan komt — denk aan dialogen van personages, motorgeluiden van auto’s, enzovoort.

Dankzij het slanke en simpele One Slate-ontwerp kunt u zich op het scherm concentreren, terwijl het ontwerp in iedere woonkamer tot zijn recht komt. We hebben alle Oled modellen van Sony demonstratie klaar in de winkel.