Bent u op zoek naar het mooiste beeldscherm of allerbeste televisie?

…een tv-toestel die ook nog eens past bij uw interieur en woonruimte?

Of zoekt u het allerbeste beeldscherm, haarscherp met prachtige kleurintensiteit? Bent u iemand die een tv-toestel wenst met de meeste apps en beste streaming en toepassingen? Wie u ook bent en wat u ook voor ogen heeft, het kan soms best een lastige zoektocht zijn. Wat is voor u het meest geschikte televisie apparaat, de juiste grootte qua kijkafstand,, de beste monitor en/of bijpassende audio installatie? Herkenbare vragen?

Bij PRACHT stopt uw zoektocht

Niet omdat u meteen een verkooppraatje krijgt opgespeld, maar omdat wij het goed en persoonlijk adviseren van onze klanten één van onze kernwaarden vinden. Wij weten welke mooiste beeldschermen er zijn en wat de allerbeste televisie is. Wij beantwoorden alle mogelijke vragen hierover. Dat doen wij al generatie lang, ook toen wij nog bekend waren onder Pracht Elektronica.

Wij nemen de tijd voor u en denken écht met u mee.

Persoonlijk advies

U krijgt bij PRACHT Beeld & Geluid antwoorden op uw specifieke wensen en vragen. U kunt voorbeelden zien en beluisteren van demonstreerbare televisiemodellen in de winkel. Dit helpt u in uw oriëntatie. Onze medewerkers kunnen toelichting geven, vragen beantwoorden, vertellen wat aan te raden is, waar u op moet letten in uw afwegingen bij de beste beeldschermen en allermooiste televisies. Alle showmodellen, ook die nét op de markt zijn, zijn altijd aanwezig in de PRACHT winkel.

Dit is ons met zorg samengestelde assortiment:

Op basis van jarenlange ervaring en affiniteit voor innovatie, werkt PRACHT beeld & geluid samen met de volgende merken voor de beste beeldschermen en allermooiste televisies:

Verreikende service

Advies is onderdeel van onze klantgerichtheid en persoonlijke service. Service trouwens, die verder reikt dan advies in de oriëntatiefase en eventuele aankoop van uw beeldbuis. PRACHT Beeld & Geluid biedt ook:

 • de thuisbezorging van uw nieuwe toestel
 • indien gewenst het weghalen van uw oude tv model
 • het uitpakken van uw nieuwe beeldscherm en de dozen mee terug nemen
 • het installeren het ophangen of op de voet zetten van uw tv monitor
 • en hoe fijn: het aansluiten van uw tv op het internet dat u meteen op Netflix bent aangesloten
 • of dat u Youtube kunt bekijken.

Het instellen van de nieuwe televisie is trouwens helemaal gratis, zoals veel aspecten van de service van PRACHT.

Voorkom vergissingen

Persoonlijk en gedegen advies is heel wat waard. Soms vinden kopers, zo denken zij, een goedkoper toestel van hetzelfde merk. Zo was er laatst iemand op televisie bij Radar die de 55OLED CG (extensie PLA) had aangekocht voor €350,- lager in prijs. Toch bleek dit een Hongaars model te zijn, niet geschikt voor de voor CI plusmodule.

Dat soort teleurstellingen komt u door ons gedegen advies niet tegen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden….

Zeker bij sommige types tv, is het beeld méér dan dat: het scherm lijkt een schilderij aan uw muur of tenminste een kunstwerk. Bij Pracht vindt u televisies met vlijmscherp beeld, het kleinste detail is zichtbaar, intense kleuren en sterk contrast. Een ware bioscoop ervaring, gesteund door top geluidskwaliteit uit ons assortiment. Dat moet u meemaken.

Bij PRACHT hebben we sfeerhoeken gecreëerd waar beeld en zitcomfort samensmelten. Hier kunt u ervaren hoe het is om achterover te leunen en visuele topkwaliteit te ervaren. Beelden, zo zuiver, alsof u erbij bent. Wij bewijzen het graag.

 • Onze meest gehoorde feedback::

  • “Bij PRACHT staan mensen echt voor je klaar”.
  • “Ze pushen niet tot een aankoop”.
  • “Ik voel mij echt gezien en gehoord en kan altijd terecht met een specifieke vraag, per telefoon of in de winkel”
  • “Het is fijn altijd die steun bij de hand te hebben, wanneer ik iets niet begrijp met mijn aansluiting, televisie of afstandsbediening.”
  • “JP, jij bent er altijd als ik je nodig heb.”

Elektra kabels en al die draden, dat kan anders!

Bekabeling, stroomdraden en stopcontacten: mooi is het zeker niet. PRACHT kan u helpen..

 • In het esthetisch wegwerken van uw kabels en elektra die naar uw tv of audio installatie lopen.
 • Wij kunnen adviseren en het uitvoeren regelen voor bijvoorbeeld het aanpassen van uw stopcontacthoogte.
 • Het verwerken van bedrading in de muur, gefreesd en wel
 • Tot aan prachtige wand- en televisiemeubelen ontwerpen!  
 • We denken graag met u mee, zodat uw apparatuur, zowel beeld als geluid, mooi is weggewerkt in uw interieur of wandmeubel.
 • We zijn ook in staat maatwerk te leveren in het ontwerpen van een wandmeubel of televisiekast, met integratie van uw lichtplan/geluid/elektra.

‘PRACHT biedt een toegevoegde waarde aan het product’

JP: Als u een wandmeubel koopt met daarin uw tv en audio verwerkt, dan kunnen wij het advies geven over de kabels, stopcontacten, hoogtes en beugels om apparatuur op te hangen. Ook de luidsprekers laten we graag voor u “verdwijnen in de kast”. Wij leveren dus naast een mooi product ook de toegevoegde waarde om dit product optimaal te installeren en gebruiken.

TOP 3 meest gestelde vragen

Jean-Pierre: ‘Uw beeldmaat is ten eerste afhankelijk van de kijkafstand, ten tweede afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Met betrekking tot de afstand: hoe verder weg, hoe groter de tv, dat is best logisch. Maar het is niet zo, hoe dichterbij u zit, hoe kleiner de tv moet worden. U wilt natuurlijk wel nog de ondertiteling kunnen lezen. Daarentegen kan u ook te dicht op de televisie zitten. Kom daarom gerust langs om de diverse beeldmaten zelf te ervaren in de winkel. Van 32 inch tot aan 75 inch, wij staan uw graag daarin bij…op anderhalve meter afstand.;)

Jean-Pierre: ‘Het verschil tussen een Qled en Oled is welke techniek wordt gebruikt. Ook hier speelt persoonlijke voorkeur een belangrijke factor. De ene tv heeft een andere beeldervaring dan de andere. Qled is wat natuurlijker, Oled meer een kleurexplosie. Kom vooral naar de winkel om te kijken welke tv het beste bij u past.

Jean-Pierre: “Ja! Met het juiste advies over de ophangbeugel en over het soort muur waar de tv aan opgehangen moet worden, kunnen wij elke tv voor u ophangen.