Bent u op zoek naar de beste geluidsinstallatie?

…kom bij PRACHT uw oren te luisteren leggen.

Radio en televisie met heldere spraakbeleving of zelfs een ware bioscoop ervaring. Dat moet u meemaken. Wij bewijzen het graag. Bij Pracht zijn er sfeerhoeken gecreëerd waar geluid, beeld en zitcomfort samensmelten. Hier kunt u ervaren hoe het is om achterover te leunen en audio topkwaliteit te ervaren. Klanken die uw oren strelen, zo zuiver, dat het hemels helder lijkt.

  • Dit is ons met zorg samengestelde assortiment.

    Op basis van jarenlange ervaring en affiniteit voor innovatie, werkt Pracht beeld & geluid samen met de volgende merken:

Ruim assortiment audio streamingsproducten

De merken die deze topprestatie leveren vindt u bij Pracht in de winkel ter demonstratie, maar ook hier online. In verschillende prijsklassen, maten en kleuren. Pracht biedt een ruim assortiment met audio streamingsproducten aan. Deze zijn altijd aangesloten op het internet, dus hierdoor ben u niet meer afhankelijk van analoge technieken die vaak niet meer worden aangeboden.

Test het in de winkel met uw eigen playlist

Kom naar de winkel voor een testsessie. Dit kan tijdens winkeltijden of speciaal met u gepland. Als u van te voren uw voorkeuren aangeeft zetten we uw playlist klaar en kunt u zelf de knoppen bedienen. Weet u gelijk hoe de app of afstandsbediening werkt. Met een kopje koffie uit onze Jura machine en een adviseur aan uw zijde weet u zeker dat u de juiste keuze kunt maken.

Elektrakabels en al die draden, dat kan anders!

Bekabeling, stroomdraden en stopcontacten: mooi is het zeker niet. PRACHT kan u helpen in het esthetisch wegwerken van uw kabels en elektra. Wij kunnen adviseren en het uitvoeren regelen voor bijvoorbeeld het aanpassen van uw stopcontacthoogte, het verwerken van bedrading in de muur, gefreesd en wel, tot aan prachtige wand- en televisiemeubelen ontwerpen! We denken graag met u mee, zodat uw apparatuur, zowel beeld als geluid, mooi is weggewerkt in uw interieur of wandmeubel. We zijn ook in staat maatwerk te leveren in het ontwerpen van een wandmeubel of televisiekast, met integratie van uw lichtplan/geluid/elektra.

  • PSSSST, LUISTER EENS…hier de geluidsvragen die PRACHT het allermeeste HOORT!

JP: Ja dat kan, maar wij kunnen u ook adviseren om uw cd’s op een andere manier te beluisteren, natuurlijk via Spotify maar ook via uw eigen muziekbibliotheek.

JP: Ja, het is sowieso mogelijk op alle streamings merken die wij verkopen gratis radio te luisteren.

De ‘verdwijntruc’ van PRACHT

Als u een wandmeubel koopt met daarin uw tv en audio verwerkt, dan kunnen wij het advies geven over de kabels, stopcontacten, hoogtes en beugels om apparatuur op te hangen. Ook de luidsprekers laten we graag voor u “verdwijnen in de kast”. Wij leveren dus naast een mooi product ook de toegevoegde waarde om dit product optimaal te installeren en gebruiken.

Hoe PRACHT alle lelijke kabels en stopcontacten lieten verdwijnen bij een klant van hun, lees je in deze blog van Eva.