Bose

Ideaal voor een groot feest of intieme etentje met de familie, de Bose Home Speaker 500 staat voor je klaar met stereogeluid van muur tot muur dat elke ruimte vult. De twee drivers in de Bose Home Speaker 500 wijzen in tegenovergestelde richting om geluid via uw muren te weerkaatsen. Het resultaat? Een ongelooflijk breed stereogeluid dat in elke situatie tot zijn recht komt.

Andere opties zijn de Bose Home Speaker 300 en de Bose Portable Home Speaker. Beide speakers leveren verbluffend, helder geluid over 360 graden en een indrukwekkend pompende bas.

Streamingservices hebben home entertainment naar een nieuw niveau getild. De woonkamer is veranderd in een bioscoop, zeker met een geluidssysteem dat u midden in de actie plaatst. Een soundbar van Bose doet precies dat: slecht verstaanbare dialogen en vlak klinkende actiescènes worden omgetoverd in een overweldigende audiovisuele ervaring met zuiver geluid. U heeft de keuze uit verschillende smartsoundbars, zodat u altijd iets vindt voor uw specifieke homecinemasysteem – ongeacht de vereiste grootte, stijl of geluidskwaliteit. Dus pak de chips en popcorn er maar bij en zak lekker onderuit. Als u met deze gids eenmaal de juiste soundbar hebt gevonden, wilt u nooit meer van de bank af.