Je oren te luisteren leggen…

Radio en televisie met heldere spraakbeleving of zelfs een ware bioscoop ervaring. Dat moet u meemaken. Wij bewijzen het graag. Bij Pracht zijn er sfeerhoeken gecreëerd waar geluid, beeld en zitcomfort samensmelten. Hier kunt u ervaren hoe het is om achterover te leunen en audio topkwaliteit te ervaren. Klanken die uw oren strelen, zo zuiver, dat het hemels helder lijkt.

De merken die deze topprestatie leveren vindt u hier. In verschillende prijsklassen, maten en kleuren. Pracht biedt een ruim assortiment met audio streamingsproducten aan. Deze zijn altijd aangesloten op het internet, dus hierdoor ben u niet meer afhankelijk van analoge technieken die vaak niet meer worden aangeboden.

Kom naar de winkel voor een testsessie. Dit kan tijdens winkeltijden of speciaal met u gepland.  Als u van te voren uw voorkeuren aangeeft zetten we uw playlist klaar en kunt u zelf de knoppen bedienen. Weet u gelijk hoe de app of afstandsbediening werkt. Met een kopje koffie uit onze Jura machine en een adviseur aan uw zijde weet u zeker dat u de juiste keuze kunt maken.

Dit is ons assortiment: