HALLO, WELKOM BIJ PRACHT!

De PRACHT Design Store is een ervaring. Beleef design tot zijn uiterst. Voel stoffen en materialen van de PRACHT Interieur meubelen, zie en hoor de beelden en het geluid van PRACHT Beeld & Geluid en ervaar hoe PRACHT Verlichting voor iedere situatie een lichtplan kan maken met de mooiste lampen en lichtelementen. PRACHT is een beleving!
Al meer dan 90 jaar biedt PRACHT comfort, klasse, design, vernieuwing, kwaliteit en persoonlijk contact.

PRACHT Wonen – Interieur heeft het allemaal. Klasse, comfort, design én stijl! Door een persoonlijk gesprek geven wij graag een gedegen advies. Kom het nu in onze vernieuwde showroom ervaren!

PRACHT Wonen – Verlichting is design van hoogwaardige kwaliteit met een unieke uitstraling. We adviseren u graag in stijl en merk. Ook zijn we in staat een volledig lichtplan voor u te maken en te installeren. Kom dat zien! 

PRACHT Wonen – Beeld & Geluid is even oogstrelend als hemels te noemen. Televisiekijken en muziek luisteren wordt een ware sensatie met de design apparatuur wat u bij PRACHT kunt vinden. Kom ze bekijken in de PRACHT Designstore!

Op zoek naar wooninspiratie? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Ben je geïnteresseerd bent in inrichting, design, woontrends, verlichting en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audio en beeld, dan is inschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief een ware ‘must’. Informatief en vermakelijk met onze blog ‘PRACHT’ verhalen. Daarnaast ook nog eens super interessant om als eerste op de hoogte te zijn van komende acties, die vaak 20 % – 30% kunnen schelen. Laat je mailadres hiernaast achter en we bevestigen per mail je deelname.

    LIKE ONS, VOLG ONS, BEZOEK ONS!