Tekst: Eva van Dorst Smit

Geboortedatum: 02 december 1975
Gehuwd: Maarten
Kinderen: Phileine en Berend
Woonplaats: Ossendrecht
Beroep: schrijfster, journalist, ondernemer
Passies: Interieur, huizen, gezin, schrijven

BLOG : Een PRACHT verhaal

Als vaste columnist voor een aantal woonbladen, kan ik misschien wel stellen dat ik mij thuis voel binnen de wooninrichting branche. Eigenlijk voel ik mij als een vis in het water. ‘Wooninrichting’ is een onderwerp dat ontzettend ‘dichtbij’ mij staat. Vraag mij niks over sport, gadgets en dat soort zaken. Maar mooie spullen najagen, daar heb ik zelfs mijn leven voor omgegooid! Weg vaste baan, weg koophuis, au revoir Nederland en bonjour Frankrijk! Daar zijn we als jong gezin neergestreken om ons volledig te kunnen storten op meubelrestauratie en wooninrichting.

Mijn passie voor sfeervolle spullen werd door deze emigratie opgemerkt en sindsdien schrijf ik met liefde over mijn ‘interieurfetisj’ voor diverse bladen.

Ook voor PRACHT Wonen zal ik maandelijks een product of merk uitlichten. Waarom? Omdat het zeer de moeite waard is. De meubelen, verlichting, televisie en geluidsdragers die je in de Design Store kunt vinden zijn van dermate hoge kwaliteit dat het niet belichten van deze producten gewoon zonde is…. iedere maand, voor u, een ‘PRACHT’ verhaal

augustus 19, 2020 7:15 am
Van het een kwam het ander….

juli 9, 2020 12:30 pm
ASMR, wat een ervaring
mei 27, 2020 2:14 pm
Vlog – Into the Frame

maart 21, 2020 2:39 pm
‘Het dondert in Keulen’

februari 20, 2020 7:11 am
Een frisse blik met warm resultaat