Een E en een K….dat belooft stadionplezier in de huiskamers
Een rilling over mijn rug. Hoor ik dat nou goed? Die twee letters die samen iets vreselijks voorspellen? De letter E en dan die K erbij. Ja, echt, ik hoorde het goed, binnenkort hebben we het EK. Je weet wel, dat gedoe met een bal, gebrul en twee goals. En heel veel testosteron.

Nee, ik geef het grif toe: ik ben geen voetbalfan. Ik heb zelfs mijn keuze voor mijn partner erop afgestemd. Het klinkt misschien raar, maar ooit, begin twintig had ik twee weken heel even twee liefjes. Maarten, mijn huidige man waar ik al 24 jaar mee samen ben, had het uitgemaakt. Enige tijd later, nou ja, vrij kort erna eerlijk gezegd, had ik een nieuwe scharrel. Lief, good-looking, sympathiek. Alleen beetje jammer dat hij een wandelende voetbal-encyclopedie was. Welke wedstrijd iemand ook noemde, hij wist de score feilloos te noemen. En uiteraard trainen, voetbalkijken en sportverslagen volgen.

Spijt
Maar na tijd kreeg Maarten spijt, en probeerde mij terug te winnen. Daar had ik stiekem wel oren naar, ook al gaf ik dat eerst nog niet toe, zelfs niet aan mijzelf. Een romantisch dilemma volgde: Maarten de a-sportieve geen voetbal kijkende kandidaat versus W., de sportieve mega voetbalfanaat. Wat te doen, wat te doen? Het idee dat ik met hem elke zondag voetbalprogramma’s op televisie zou zien, leverde hem in ieder geval geen ‘punten’ op. Mijn 24 jaar samenzijn met Maarten als uitkomst.

SpEKtakel
Het EK. Een spektakel waar menigeen bij aan de buis gekluisterd zit. Zeker nu zullen de stadions met name via het beeldscherm worden ‘bezocht’. Het belooft voor alle voetballiefhebbers eindelijk een hoogtepunt na al ruim een jaar een lockdown. Ik kan mij goed voorstellen, dat menigeen met de neus tegen het scherm geplakt zit. En dat goed geluid en een heldere weergave het plezier van zo’n toernooi nog meer versterkt. Speciaal daarom komt PRACHT met mooie kortingen op televisies. Mooie actie, actueel en scherp geprijsd. Ikzelf ben alleen niet de doelgroep.

Ik behoor daarentegen meer tot de categorie ‘Eurovisiesongfestival’. Daarvoor zou ik zo’n actie met een extra groot Samsung 8k beeldscherm met een dikke Bose 700 soundbar nou wél vinden matchen. Ik zal Jean-Pierre eens tippen dit voor 2022 te doen. Zodat dochter en zoonlief en ik wederom met pen en papierpunten kunnen toekennen aan elk liedje wat de revue passeert. Ook als het liedje naar ‘Broccoli’ klinkt.

Een E en een K. Een speciale EK-actie bij PRACHT. Je merkt, ik als blogger kan er niet mee uit de voeten. En daar bovenop, ik kijk veel liever naar mijn nieuwe FRAME, die sinds een maandje als een schilderij aan mijn muur hangt. Ik heb er twee lijsten bij gehangen en samen lijken ze echt op drie schilderijen. Elke week kies ik een ander kunstwerk om van te genieten. Nu alleen even niet vergeten welk schilderij nu ook een tv was.

Gelukkig is er dus altijd voor ieder wat wils. Of je nu een voetballiefhebber bent, Eurovisiesongfestival kijker of houdt van een kunstzinnige FRAME, bij PRACHT kun je deze dilemma’s allemaal bekijken.

TIP: Misschien kunnen we onze wederhelften die tot de doelgroep horen wel attenderen op deze EK-kortingsactie, zodat je ‘onder het mom van voetbalplezier’ ook een jarenlange cinema-ervaring in huis haalt? 😉

Meer informatie over Eva en meer blogs vind je hier.

Lees andere blogs