Outdoor

Het is nu ook PRACHTig buiten!
Op deze pagina een overzicht van een aantal producten die speciaal gemaakt zijn om buiten te blijven. Van fauteuils tot aan geluidsdragers en van warmtelampen tot aan portable verlichting.

PRACHT OUTDOOR PRODUCTEN

Op deze pagina vindt u een overzicht van verscheidene producten uit ons assortiment speciaal om buiten van te genieten. Mooie outdoor items op het gebied van meubelen, beeld & geluid en verlichting.

Outdoor meubelen

Verlichting & verwarming

Geluidsapparatuur

Outdoor meubelen

De Mariposa Chair ook bekend als de vlinderstoel of BKF Chair naar de ontwerpers Bonet, Kurchan en Ferrari die de stoel ontwierpen in 1938 in Buenos Aires. De fauteuil krijgt zijn naam vanuit het Spaans, Mariposa betekent vlinder. Hoewel het design meerdere awards heeft gewonnen is er uiteindelijk maar een heel beperkt aantal daadwerkelijk geproduceerd.

Twee nooit-verkochte exemplaren zijn jaren later teruggevonden bij Harrods in Buenos Aires. De vinder was Mr. Edgar Kaufmann Jr van het Museum of Modern Art uit New York. Hij kocht de Mariposa chairs en nam ze mee naar New York. Één van deze exemplaren was van heavy duty vegetable-tanned leer en kan tot op de dag van vandaag worden bewonderd in het Museum of Modern Art.

De Mariposa van Cuero wordt in Zweden geproduceerd en is leverbaar in tuigleder Pampa, canvas en met vacht. Vooral de canvas versies zijn zeer geschikt voor buitengebruik. Een leuke aanvulling op uw tuinmeubilair wellicht?

De Label Hidde is een iconisch ontwerp van Dutch designer Gerard van den Berg (1947). Deze robuuste fauteuil doet denken aan de vorm van een baseball handschoen en is vernoemd naar de oudste kleinzoon van Gerard van den Berg. Uiteraard voorzien van het hoogwaardige en royale zitcomfort dat u van het designmerk Label mag verwachten. De vorm van de kuip nodigt u uit om heerlijk in te cocoonen!

Voor de Hidde outdoor is de fauteuil uitgevoerd met outdoor stoffen welke schimmelwerend en waterdoorlatend zijn. U kunt de fauteuil dus gerust buiten laten staan tijdens een zomerse bui! De stof is daarnaast adement waardoor u niet gaat transpireren in de stoel tijdens een warme dag.  Het frame is van gepoedercoat staal en kan het gehele jaar buiten blijven staan. Wij zijn fan!

Verlichting & verwarming

Als het donker wordt buiten, dan is er ‘nederig’ licht. Deze draadloze tafellamp van Humble is een eerbetoon aan de traditionele gloeilamp. Sfeer zonder gedoe met snoeren: hoe handig is dat? Bovendien kunt u kiezen uit drie sfeerstanden, namelijk kaarslicht, sfeerlicht en werklicht! Zo kunt u de lamp vrijwel overal inzetten. Dat hij makkelijk mee naar buiten te nemen is spreekt hierbij vanzelf. Een veelzijdig item!

Gemiddeld levert een volledige lading tot 100 uur licht op. Laad de lamp op via een kabel, draadloos op elke Qi-standaard lader

Verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen.
 
€ 119,-

A
fmetingen: diameter 8,5 cm x hoogte 19,5 cm (incl. bulb) 

DOME by Heatsail is een tijdloze verlichting met verwarming voor in uw tuin of terras.

Geniet van dagelijks van de momenten dat u buiten bent samen met familie en vrienden, zelfs als het buiten kouder wordt. Waardeer de ervaring, de plek en de momenten die buiten gecreëerd worden. Zelfs als u niet buiten bent, is de DOME een geweldige blikvanger op uw terras.

Geluidsapparatuur

Met de nieuwe SONOS Roam neemt u ongelofelijk geluid overal met u mee. Luister in meerdere kamers via wifi en geniet van muziek, stembediening, Bluetooth®-streaming, een batterij die de hele dag meegaat en een robuust en waterdicht design voor on the go. De SONOS Roam is een kleinere variant van de SONOS Move, de draagbare speaker die anderhalf jaar geleden verscheen.