FAQ items aan het laden...

EEN PRACHT PLEK? Wij willen onze klanten onze producten laten voelen, horen, zien… kortom ervaren. Daarom hebben we allerlei plekken in de designstore voor u zodanig ingericht zodat u kunt ‘proeven’ hoe het is om zo’n plek thuis te creëren.

Nu, ten tijde van corona, denkt PRACHT graag extra met u mee om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u een privé afspraak maken om onze PRACHT Plekken in alle rust te ervaren. Stuurt u van tevoren uw favoriete muziek of film (concert) naar ons toe, dan zorgen wij ervoor dat u deze in optimaal comfort kan zien, horen en voelen.wanneer u bij ons bent. Gewoon langskomen tijdens openingstijden kan ook natuurlijk.

Heeft u een voorkeur voor digitaal oriënteren? Speciaal daarvoor nodigen wij u alvast uit om hieronder virtueel onze winkel ‘in te stappen’ en een aantal PRACHT Plekken te ‘bezoeken’. In de animatie video’s hieronder omlijnt de witte highlight marker precies welk meubel wordt toegelicht.


PRACHT PLEK 1
Een zithoek met televisieopstelling die u laat snoozelen op de Mell Lounge van Cor. Met het wandmeubel Vita van Kettnaker oogt alles ten alle tijden sereen en weggewerkt. Hoewel de geluidformation bar van Bowers & Wilkens absoluut geen straf is om naar te kijken.


PRACHT PLEK 2
Een hele andere sfeer. Het bewijst maar weer hoeveel kleurtonen en variabelen er mogelijk zijn binnen de uitvoeringen van Cor (banken), Metaform (salontafels) en Kettnaker (wandkasten).

 


PRACHT PLEK 3

Stap in deze PRACHT PLEK en stelt u zich uw drankje voor op de salontafel van Metaform.

De Design on Stock Bloq bank met chaise longue garandeert een fijne avond, terwijl u van tv geniet met de TV Philips 65 oled984.